Çmimi i bakrit sërish tejkalon 6.000 dollarë për ton

Çmimi i bakrit sërish tejkalon 6.000 dollarë për ton

Çmimet e metaleve bazë janë rikuperuar sot, me ç’rast çmimi i bakrit përsëri tejkalon 6.000 dollarë për ton metrik.

Ngritja e çmimeve të metaleve ka ndikuar në tkurrjen e tensioneve tregtare midis SHBA-së dhe Kinës, si dhe treguesit e rritjes së kërkesës, raporton agjencia e Nju Jorkut, Bloomberg.