Ky është programi i nesërm në Mirëmëngjesi Kosovë

Ky është programi i nesërm në Mirëmëngjesi Kosovë

Nesër në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Për  përgaditjet  për fillimin shkollor dhe donacionin nga fondacioni 'Sunny Hill', i ftuar ësvtë Bardhyl Abazi, drejtor në shkollën 'Çesk Zadea'-Ferizaj.

Kurse për Ppojektin 'Organic Extimorph', e ftuar është Hana Zeqa, dizajnere e kostumeve.

Mysafire tjetër do të jetë More Raça, regjisore.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.