Inspektori i AKI-së raporton në Komisionin e Kuvendit

Inspektori i AKI-së raporton në Komisionin e Kuvendit

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë të mërkurën do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës.

2. Miratimi i Procesverbaleve të mbledhjeve të komisionit, të mbajtura më 07.06.2018 dhe 18.06.2018.

3. Raportim i Inspektorit të Përgjithshëm të Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë Shkëlzen Sopjani.

4. Të ndryshme.


MË SHUME NGA Intervista