Mbahet Simpoziumi i 9-të Ndërkombëtar i Shkencave Shëndetësore

Mbahet Simpoziumi i 9-të Ndërkombëtar i Shkencave Shëndetësore

Sot hapet Simpoziumi i 9-të Ndërkombëtar i Shkencave Shëndetësore me temën “Rehabilitimi Shëndetësor dhe Social; Qasja Multidisiplinare”.

Naime Brajshori koordinatore, tha sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), se në simpoziumin e 9-të ndërkombëtar të shkencave shëndetësore, do të jenë shumë pjesëmarrës nga vendi dhe vende të tjera.

Autor: RTKlive