Kutia postare mund te jetë shumë e veçantë

Kutia postare mund te jetë shumë e veçantë

Ka shumë mënyra për ta zbukuruar shtëpinë tuja, nisur nga ndriçimi kreativ, kopshti apo edhe kutia postare të cilën mund ta bëni shumë të veçantë.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej gjashtë deri 15 gradë, ndërsa e më e larta e ditës do të jetë në interval prej 26 deri 33 gradë.

Në Shkup do të mbajë mot me diell dhe me vranësira mesatare, me erë të dobët nga drejtimi veriperëndimor. temperatura do të lëvizë prej 12 deri 31 gradë.