Mitrovicasi rrah nënën dhe gruan

Mitrovicasi rrah nënën dhe gruan

Policia në Mitrovicë ka arrestuar një person i cili kishte kanosur gruan dhe nënën e tij.

Nuk raportohet për të lënduar, ku me vendim të prokurorit i dyshuari dërgohet në qendrën e mbajtjes.