40 aksidente brenda 24 orëve në Kosovë

40 aksidente brenda 24 orëve në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës ka arrestuar 22 persona prej të cilave 17 janë dërguar në mbajtje.

Ndërsa, sa i përket aksidenteve gjithsej kanë ndodhur 40 aksidente, prej të cilave 14 me lëndime dhe 26 pa të lënduar.