Tani mund të dëgjoni “Audiobook” në orët e mençura të Apple

Tani mund të dëgjoni “Audiobook” në orët e mençura të Apple

Ndryshimin e fundit në aplikacionin “Audible” do ta pëlqejnë shumë ata që posedojnë orët e mençura Apple dhe që ju pëlqejnë librat.

Tani ju mund të dëgjoni “Audiobooks” në orën tuaj pa pasur nevojë që të keni një Iphone me vete.

Vetëm përmes Bluetoothit tani ju mund të lidhni “Audible” me orën tuaj.