Dokumentet sekrete: Hitleri ishte homoseksual, i donte adoleshentët

Dokumentet sekrete: Hitleri ishte homoseksual, i donte adoleshentët

Adolf Hitleri jetoi në një hotel të homoseksualëve në Vjenë për disa kohë, sipas një raporti sekret të CIA-s, shkruan Daily Mail.

Në vitin 1943, u përpilua një raport për presidentin e atëhershëm Franklin D. Roosevelt dhe thoshte se Hitleri ishte "homoseksual dhe heteroseksual" në të njëjtën kohë.

Dosja ka 70 faqe, dhe pretendon se Hitleri më vonë u bë seksualisht i tërhequr nga zëvendësi i tij, Rudolf Hess, i cili thuhet se ishte një transvestit i famshëm.

Raporti është bërë nga antropologu Henry Field, një anëtar i zgjedhur posaçërisht i ekipit të përpiluar nga Shtëpia e Bardhë për të "gërmuar" çdo lloj informacioni rreth oficerëve të lartë gjermanë, veçanërisht udhëheqësit nazist.

Dosja "mbulon" çdo gjë nga "biografia e Hitlerit" nëpërmjet edukimit të tij, obsesionit me dietë, mënyrave të veprimit, muzikës së tij të preferuar dhe mënyrës se si ai ka punuar dhe përgatitur "fjalimet e tij".

Ai jep detaje nga jeta seksuale e Hitlerit në kohën kur jetoi në Austri si një piktor i varfër në të njëzetat e tij të hershme, duke u përpjekur të bëhej një artist, por pa mundur të ketë sukses.

Është e njohur publikisht se Hitleri banonte në një rezidencë në Meldemannstrasse në Vjenë nga viti 1910 deri më 1913, ku u mbajtën orgjitë homoseksuale. Ai u largua nga hoteli për të shkuar në Gjermani pasi iu nda trashëgimia e babait të tij.

Zyra, e cila ishte paraardhëse e CIA-së moderne, thotë se "hoteli kishte një reputacion për vendet ku burrat e moshuar po kërkonin për të rinjtë që kërkonin kënaqësi homoseksuale".

Informacioni për seksualitetin e Hitlerit u dha gjithashtu nga Ernst Sedgwick Hanfstaengl, i cili në vitet ’20 dhe ’30 ishte mik dhe njeri me  besim i Hitlerit.

Me kalimin e kohës, i preferuari i Hitlerit iku në Britaninë e Madhe, preja nga shkoi në SHBA, në vendlindjen e nënës së tij dhe filloi të punonte për ekipin e presidentit amerikan Franklin D. Roosevelt për të dhënë informacion rreth Hitlerit dhe ekipit të tij.

Raporti thotë se afiniteti i Hitlerit për Rudolf Hess po bëhej më i fortë dhe ndoshta "i kufizuar në ndjenjat seksuale" pasi të njëzetat qëndronin së bashku.

Sipas raportit, çështja u bë më serioze kur u bë e ditur se homoseksualët nga hoteli Hessa e quajtën "zonja Anna" dhe se Hitleri ishte aq i hapur për të shkuar pa komplekse në balle i veshur me rroba të grave.

Hitleri përshkruhet në dokumente si një lloj mashkulli "sadomazohist me një vijë homoseksuale shumë të theksuar".

"Jeta e tij seksuale është e dyfishtë, sikurse edhe jeta e tij politike. Në të njëjtën kohë, ai është një nacionalist homoseksual dhe heteroseksual, socialist dhe i ashpër, burrë dhe grua. Edhe pse Adolf Hitleri i vërtetë është diagnostikues krejtësisht i pakapshëm, ka disa tregues që thonë se situata e tij seksuale ishte burim i zhgënjimit të pabesueshëm", thuhet në dosje.