Lobi shqiptar vazhdon aktivitetet në ShBA

Lobi shqiptar vazhdon aktivitetet në ShBA

Ramiz Tafilaj, aktivist dhe botues shqiptar në SHBA, tha se deri me tani ka dhënë shumë përkrahje për shqiptarët.

Ai ka treguar për ndihmën që u jepet studentëve shqiptarë, aktivitetet e komunitetit shqiptar në SHBA.

"Ka shumë shqiptar që dojnë me ndihmu për Kosovën", tha ai sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).

Sipas tij Lobi shqiptar ende është prezentë në SHBA.

"Gjeneratat e reja shqiptare në SHBA janë me edukim të lartë", tha ai.