Madhështor, ky është Mercedesi i ri GLE

Madhështor, ky është Mercedesi i ri GLE

Me 302 kuaj-fuqi dhe një motor 3.5L V6, modeli i vitit 2018 nuk i lë asgjë imagjinatës.

GLE i ri ka një çmim aktual në treg prej 54,000 dollarësh dhe vjen me një shumëllojshmëri ngjyrash.

Se si duket kjo veturë madhështore brenda dhe jashtë, shikoni videon më poshtë: