Njerëzit me bukuri unike

Njerëzit me bukuri unike

Mofe Bamuuiwa është fotografe nga Nigeria.

Ajo ka udhëtuar në gjithë Afrikën për të treguar bukurinë dhe diversitetin e njerëzve atje, transmeton Klan Kosova.

Falë fotove të pabesueshme të një vajze 5-vjeçare me sy të engjëllit që Mofe ka postuar në Instagram, bota ka zbuluar veprat e saj të jashtëzakonshme.