Astronautët shpëtojnë nga anija kozmike difektoze

Astronautët shpëtojnë nga anija kozmike difektoze

Astronautët bënë ulje të detyruar pasi anija Soyuz pësoi difekt.

NASA tha se pati një problem me funksionimin e mekanizmit të lëshimit dhe se ekipi i astronautëve është duke u kthyer në Tokë, me procedurat e parashikuara sipas protokollit.