Izraeli shkatërron tunelin e Hamasit

Izraeli shkatërron tunelin e Hamasit

Ushtria izraelite njoftoi sot se ka gjetur dhe shkatërruar një tunel të organizatës islamike palestineze Hamas, e cila është gërmuar nga Gaza në territorin izraelit.

Sipas ushtrisë izraelite, tuneli ishte një kilometër i gjatë dhe ishte 200 metra në territorin e Izraelit, njofton AP.

Ky është tuneli i 15-të i Hamasit i zbuluar dhe shkatërruar nga ushtria izraelite