Ministri Bytyçi nesër raporton në Komisionin për Arsim

Ministri Bytyçi nesër raporton në Komisionin për Arsim

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi  i Kuvendit të Kosovës ,të premten do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të raportojë Ministri i Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë Shyqyri Bytyçi, i cili do të flas lidhur me përfundimin e vitit shkollor 2017-2018 dhe fillimin e vitit të ri shkollor 2018-2019.