Mbahet kongresi i I-rë Ndërkombëtar i Fizioterapisë

Mbahet kongresi i I-rë Ndërkombëtar i Fizioterapisë

Oda e Fizioterapeutëve të Kosovë organizon për herë të parë Kongresin e  I-rë Ndërkombëtar të Fizioterapisë në Kosovë.  

Kongresi do të jetë 2 ditor në të cilin do të marrin pjesë përfaqësues të rëndësishëm të institucioneve shtetërore dhe ndërkombëtare në Kosovë. 


MË SHUME NGA Shëndetësi