Ushqimet që luftojnë kancerin e gjirit

Ushqimet që luftojnë kancerin e gjirit

Tridhjetë e nëntë për qind e grave, në të 40-at vuajnë nga kanceri i gjirit.

Ajo që doktorët thonë zbulim i hershëm, nganjëherë në të vërtetë është i vonë. Kanceri i gjirit nuk është diçka që ndodhë brenda natës.

Gunga në gji, që mund ta ndjeni gjatë pastrimit, mund të ketë filluar të formohet dekada më herët.

Çaji i gjelbër, kërpudhat dhe një gotë e zakonshme me verë mund të shpëtojë nga këto sëmundje vdekjeprurëse.