`Despacito` vazhdon të suprizojë, theu rekordet Guinness

`Despacito` vazhdon të suprizojë, theu rekordet Guinness

Menjëherë Despactio, bashkëpunimi i artistëve latinë Luis Fonci dhe Daddy Yanke, të cilit ju bashkua dhe më vonë Justin Bieber, pushtoi menjëherë të gjithë globin, duke u kthyer në këngën më të dëgjuar të të gjitha kohërave.

Tashmë 'Despacito' ka hyrë edhe në librin e rekordeve të Guinness dhe jo një herë por shtatë.

Përveç që është padyshim ishte hiti më i madh i verës 2017, këto janë shtatë rekordet e këngës që edhe zyrtarisht ka hyrë në historinë e muzikës:

• Kënga që ka qëndruar për më shumë javë në top listën Latine të Billboard
• Videoja muzikore më e shikuar online
• Videoja muzikore më e pëlqyer online
• Videoja muzikore më e shikuar në Youtube
• Kënga më e dëgjuar në botë
• Videoja e parë në Youtube që ka arritur 5 miliard shikime
• Videoja më e shikuar online.