VIDEO: Ligjëratat për nënat shumë të rëndësishme

VIDEO: Ligjëratat për nënat shumë të rëndësishme

Sot në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), të ftuar ishin mamitë Sadije Preniqi, nga Qendra Informuese për Shëndetin e Gruas dhe Qamile Zeqiaj, infermiere.

Sadije Preniqi tha se ligjëratat për nënat shumë të rëndësishëm. “Nënat vijnë e inforomohen praktikisht, atyre u interesohen a zgjatë lindja etj”, tha ajo.

Për më shumë shikoni videon:

 

 


MË SHUME NGA Shëndetësi