Premiera e komedisë “Sundimi i Gruas” do të shfaqet në Vlorë

Premiera e komedisë “Sundimi i Gruas” do të shfaqet në Vlorë

Komedia"Sundimi i Gruas" do të ipet premier me 9 nëntor në teatrin "Petro Marko" Vlorë.

Kjo komedi do të vihet për herë të par në Shqipëri dhe regjisorja nga Kosova Marigona Bekteshi Ferati ka përzgjedhur teatrin e Vlorës për ta inskenuar.

Ne këtë shfaqje do te luajnë aktoret nga trupa e teatrit "Petro Marko".

Ky projekt teatror është mbështetur nga Teatri "Petro Marko"Vlore, Ministria për kulturë në Shqipëri dhe Bashkia e Fierit.