Njerëzit transformuan rërën në vepra arti

Njerëzit transformuan rërën në vepra arti

Shumica prej nesh kanë ndërtuar kështjellat e rërës në kohën e fëmijërisë.

Por këta njerëz e çuan funksionin e tyre të fëmijërisë në një nivel krejtësisht të ndryshëm, ata janë kreativ, inovativ dhe aq të zgjuar saqë është e vështirë të besohet se të gjitha këto skulptura janë bërë nga rëra dhe uji.

Bright Side ndjehet shumë mirënjohës që pothuajse të gjithë kanë nga një aparat fotografik të dobishëm dhe këto vepra arti të mahnitshme nga rëra u kapën para se të shkatërroheshin nga natyra.