Alexa bëhet pjesë e Windows

Alexa bëhet pjesë e Windows

Amazon ka integruar pajisjen e saj të famshme Alexa në Windows duke shndërruar në aplikacion.

Ky aplikacion mund të shkarkohet vetëm nëse e keni versionin Windows 10.

Në Alexa mund të lëshoni muzikë, bëni thirrje, video, mund të keni akses tek Spotify dhe Pandora.

Alexa deri më tani ka rezultuar si krijimi më i suksesshëm i Amazon.


MË SHUME NGA Tech