Princesha Diana e mbante gjithmonë kokën e ulur, kjo është arsyeja

Princesha Diana e mbante gjithmonë kokën e ulur, kjo është arsyeja

Princesha Diana mbahet mend si një nënë e pabesueshme, si një princeshë e njerëzve, një feministe e fortë dhe një ikonë e modës.

Por në fillim të viteve 1980, pas martesës së saj me Princin Çarls, ajo shpesh quhej si “ Diana e turpëruar” kjo erdhi si pasojë e tendencës së saj për ta mbajtur kokën gjithmonë poshtë, kur ajo u fotografua.

Princesha Diana vetë e pranoi këtë se është e zymtë dhe kjo nuk ështe rastesi.

Ajo e zbuloi arsyjen e pamjes së saj së zymtë , kur ajo u hap në betejat e saj në intervistat e regjistruara më Andrew Morton në një autor mbretëror.

Ai e kujton princeshen Diana, duke folur për të në librin mbretëroe të tij, Diana: Historia e saj e vertetë-në fjalët e veta.

Diana zbulo: “Kur mbërrita në vendin e ngjarjes, gjithmonë do ta ulja kokën.Tani që unë e interpretojë atë, ajo duket e ngrysur, unë kurr nuk kam qenë e mbyllur, kam qenë e tmerruar nga mendja ime e vogël."

“Unë kurr ë nuk jam mbyllur si fëmijë, nuk ështe vetëm në mua. Isha vetëm aq e frikësuar nga vëmendja që po bëja: Më nevojitej gjashtë vjetë për tu ndirë rehatshëm në lëkurë dhe tani jam gati të shkojë përpara”.

Diana kujtoi se kalimi nga jeta normale në jetën mbretërore ishte shumë e vështirë.

“Një minutë nuk isha askushi, në minutën e ardhshme isha Princesha e Uellsit, nëna, lodra mediale, anëtare e kësaj familjeje “, tha ajo.

Vëmendja e mediave nuk u tërhoq, edhe pse Diana u rrit për të mësuar se si të ishte mbretërore dhe e mbante kokën lart.