VIDEO - Afër harmonizimi i Rezolutës për dialogun

VIDEO - Afër harmonizimi i Rezolutës për dialogun

Është afër arritja e konsensusit ndërmjet pozitës dhe opozitës për fazën të dialogut Kosovë-Serbi.

Burime të RTK-së kanë bërë të ditur që subjektet politike në parim janë marrë vesh për gjithçka dhe ka mbetur vetëm harmonizimi në letër i rezolutës për procesin e dialogut. Sipas burimit, një ndër ndryshimet e tekstit të rezolutës është edhe pjesa ku i referohet presidentit, i cili do të zëvendësohet me fjalët “secili institucion”.


MË SHUME NGA Aktuale