Dollari rritet, jeni bie

Dollari rritet, jeni bie

Dollari amerikan fitoi pikë kundrejt jenit mëngjesin e ditës së sotme. Kështu, ai avancoi me 0.1 për qind dhe u këmbye me 113.99 dollarë amerikanë për jen.

Indeksi i dollarit amerikan, që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndësishëm të grupit ra në nivelin 97.693.

Ndërsa monedha euro fitoi pikë kundrejt dollarit amerikan duke u rritur me 0.1 për qind dhe u duke u këmbyer me 1.1240 euro për dollarë amerikanë.

Dollari australian u rrit me 0.6 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 0.7214 dollarë australianë për dollarë amerikanë.

Sterlina humbi pikë kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.2825 sterlina për dollarë amerikanë, njëkoëhsisht edhe niveli i saj më i ulët që prej 1 nëntorit të këtij viti.