Të rinjtë e Ferizajt do të përkrahen në sport e kulturë

Të rinjtë e Ferizajt do të përkrahen në sport e kulturë

Koordinatori Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport në Qeverinë e Kosovës Rexhep Hoti, sot do të nënshkruajë marrëveshje bashkëpunimi me Kryetarin e Komunës së Ferizajt Agim Aliu për avansimin e pozitës së të rinjve në sport, kreativitet kulturor dhe mendim kritik dhe në dituri.

Marrëveshja nënshkruhet në objektin e Komunës së Ferizajt.