Kjo është lista e këngëtarëve më të paguar të vitit 2018

Kjo është lista e këngëtarëve më të paguar të vitit 2018

Lista e këngëtarëve më të paguar në mbarë botën për vitin 2018 është zbuluar dhe emri i cili kryeson në këtë listë, do t’ju befasojë.

Forbes lëshoi listën e 30 këngëtarëve dhe grupeve më të paguar, e cila u hartua nga data 1 qershor 2017 deri më 1 qershor 2018.

Në fakt numri një dhe dy janë zënë nga grupet.

Më poshtë lista:

30. Rolling Stones (39 milionë dollarë)

29. Billy Joel (43.5 milionë dollarë)

27. The Chainsmokers (45.5 milionë dollarë)

27. Garth Brooks (45.5 milionë dollarë)

25. Metallica (46 milionë dollarë)

25. Elton John (46 milionë dollarë)

22. Foo Fighters (47 milionë dollarë)

22. Jennifer Lopez (47 milionë dollarë)

22. Drake (47 milionë dollarë)

21. Paul McCartney (47.5 milionë dollarë)

20. Calvin Harris (48 milionë dollarë)

19. Lady Gaga (50 milionë dollarë)

18. Jimmy Buffett (51 milionë dollarë)

16. Luke Bryan (52 milionë dollarë)

16. Pink (52 milionë dollarë)

15. Depeche Mode (53 milionë dollarë)

14. The Eagles (56 milionë dollarë)

13. The Weeknd (57 milionë dollarë)

12. Kendrick Lamar (58 milionë dollarë)

11. Beyoncé (60 milionë dollarë)

10. Diddy (64 milionë dollarë)

9. Roger Waters (68 milionë dollarë)

8. Guns N’ Roses (71 milionë dollarë)

7. Jay-Z (76.5 milionë dollarë)

6. Taylor Swift (80 milionë dollarë)

5. Katy Perry (83 milionë dollarë)

4. Bruno Mars (100 milionë dollarë)

3. Ed Sheeran (110 milionë dollarë)

2. Coldplay (115.5milionë dollarë)

1. U2 (118 milionë dollarë)