Opel sjell Corsa 2019 një makinë elektrike

Opel sjell Corsa 2019 një makinë elektrike

Deri në vitin 2024, Opel dëshiron të jetë në gjendje të ofrojë versione elektrike për të gjithë gamën e modelit të saj.

Prodhuesi i makinave Opel dëshiron të shtyjë në vitin e përvjetorit 2019 me makina elektrike biznesin e saj.

Në vitin 2020, Opel planifikon të prezantojë një furgon të ri, Vivaro, si një variant i pastër bateri-elektrike.

Në të njëjtin vit, SUV Opel Mokka X do të jetë gjithashtu në dispozicion si një makinë elektrike.

Në fabrikën e Opel- Eisenach në vitin 2019, një version hibrid i veturës SUV Grand Land X me katër rrota shkon jashtë linjës.

Deri në vitin 2024, Opel dëshiron të jetë në gjendje të ofrojë versione elektrike për të gjithë gamën e modelit të saj .

Me strategjinë e saj elektrike, Opel është në rrjedhën e duhur për të përmbushur kërkesat mjedisore të Bashkimit Evropian . “Ne do të krijojmë barrierën e CO2”, tha Lohscheller .

PSA kishte marrë Opelin vetëm një vit më parë dhe negocioi me këshillin e punës në muajt e fundit, një plan të ashpër rimëkëmbjeje.

Kjo siguron uljen e 3.700 të totalit të më shumë se 18.000 vendeve të punës dhe investimin në modele të reja.

Sipas pronarit të mëparshëm General Motors , Opel vitin e kaluar kishte raportuar fitim gati dy dekada më parë në baza vjetore.