Në këtë qytet u vendos semafori i parë para 150 viteve

Në këtë qytet u vendos semafori i parë para 150 viteve

Semafori i parë në botë që gjendet në Londër i ka bërë 150 vjet.

Sipas BBC, semafori i parë u vendos  në vitin 1868 para  Pallatit Westminster.

Deri në këtë vit të gjitha rrugët, kryqëzimet dhe rregullat në trafik janë kryer nga policët.