Promovohet libri më i ri i akademik Sabri Hamitit, `Testamenti`

Promovohet libri më i ri i akademik Sabri Hamitit, `Testamenti`

Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë me rastin e botimit të librit më të ri të akademik Sabri Hamitit, “Testamenti”, të premten më 14 dhjetor, organizon Forumin “Poetika shqipe - trashëgimia shqipe”.

Pjesëmarrës në Forum do të jenë akademike Floresha Dado dhe profesorët e studiuesit e letërsisë, Bashkim Kuçuku, Nysret Krasniqi, Dhurata Shehri, Kastriot Gjika, Mark Marku etj.

No automatic alt text available.