SHSKUK prezanton sot planet për 2019 dhe të arriturat gjatë 2018

SHSKUK prezanton sot planet për 2019 dhe të arriturat gjatë 2018

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) prezanton sot rezultatet e punës dhe të arriturave për vitin 2018.

Përveç kësaj ky dikaster pritet ta paraqes edhe planin e punës për vitin 2019.

Pjesë e kësaj ngjarje pritet të jetë ministri i  Shëndetësisë, Uran Ismaili.