Aksion pastrimi në Obiliq

Aksion pastrimi në Obiliq

`Let`s Do It` sot do të organizojë aksion pastrimi në Obiliq, konkretisht në Plemetin, në kuadër të Fushatës "Ta Pastrojmë Kosovën".

Aksioni fillon në ora 11:00, ndërsa përveç vullnetarëve nga Let's Do It, do të marrin pjesë edhe kryetari i komunës së Obiliqit Xhafer Gashi dhe zyrtarë të tjerë komunalë.