Heroi që i bashkoi armët me UÇK

Heroi që i bashkoi armët me UÇK

Sot do të bëhet përurimi i librit “KOMANDANT JETË HASANI, ", Heroi që i bashkoi armët me UÇK-në dhe triumfoi në batalionin e II-të, Brigada 121” të autorëve Avdi Ibrahimi -Naim Musolli.

Përurimi i librit bëhet në amfiteatrin e Bibliotekës Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, më 20.12.2018, në orën 11:00.