Nesër Ramize Murtezi-Shala promovon librin “Unë e përdhunuara”

Nesër Ramize Murtezi-Shala promovon librin “Unë e përdhunuara”

Nesër në Librarinë Dukagjini, promovohet libri “Unë e përdhunuara” e autores, Ramize Murtezi Shala.

Promovimi bëhet në orën 18:00, ndërkaq çmimi i librit do të jetë me -20% zbritje gjatë promovimit.

Libri flet për betejën jetësore të një nëne të përdhunuar gjatë luftës bashkë me dy vajzat e saj njëra 10 e tjetra 7 vjeçare, për ta sjellë drejtësinë në vend dhe betejën për ta thyer heshtjen.

Libri bazohet në ngjarje të vërtetë!

Gjatë promovimit Znj. Ramize Murtezi Shala do ti bashkohen në diskutim për librin:

Vasfije Krasniqi Goodman (video lidhje), 
Prof. Rrahman Paçarizi, 
Ambasadorja Vlora Çitaku, 
Psikiatrja Mimoza Shahini dhe 
Drejtoresha e KRCT Feride Rushiti!