Lamborghini kalon nën ndalesë, hyn në parking pa u paguar tiketa

Lamborghini kalon nën ndalesë, hyn në parking pa u paguar tiketa

Shoferi shmangu pagesën e tiketës së parkimit, pasi hyri me Lamborghini nën ndalesë

Formati i përshtatshëm i super-makinës, i mundësoi të kalonte nëpër ndalesën e një ndërtese diku në Izrael.

“Po që dëshironi të mos paguani parkingun, kurseni para duke blerë një Lamborghini”, ishte një prej komenteve të shumta.

Ngjarja që është postuar para një viti, është shfaqur sërish dhe po bën xhiro në internet.