Qëndron zgjuar vonë duke parë Netflix, shpëton familjen nga zjarri

Qëndron zgjuar vonë duke parë Netflix, shpëton familjen nga zjarri

Ky është një 13-vjeçar i cili nuk do të dënohet nga prindërit për mosbindjen ndaj urdhrave të tyre.

Pas injorimit të urdhrit të nënës së tij për të shkuar në shtrat, pasi adoleshentët janë të njohur për të bërë këtë, Damir Borden qëndroi për të shikuar Netflix, njoftoi Delaware News Journal të mërkurën. Dhe kjo doli të ishte një gjë e mirë, sepse ai përfundoi duke shpëtuar jetën e familjes së tij.

Rreth orës 1 të mëngjesit, Damir e kuptoi se vendi ishte në zjarr. Ai zgjoi të afërmit e tij të fjetur dhe i nxori jashtë shtëpisë para se të konsumoheshin nga flakët. Zjarri shkatërroi shtëpinë e tyre duke vrarë dy qen, por pjesa tjetër e familjes arriti të shpëtoj.

“Shtëpia jonë është zhdukur, por ne jemi ende në këmbë”, tha nëna e Ann Marie Borden për News Journal.

Një nga dy qentë e zhdukur është i bardhë, dhe tjetri ngjyrë kafe të kuqe, raportoi gazeta News. Familja ende po i kërkon ata.

Për më tepër, familja ka humbur gjithçka që kanë në pronësi. Bashkëpunëtori i Borden ka ngritur një faqe për të mbledhur para dhe donacione në natyrë të listuara atje.