Villat e çuditshme në Afrikë: Ju presin 77 luanë në oborr

Villat e çuditshme në Afrikë: Ju presin 77 luanë në oborr

Vilat të rrethuara me mbretërit e kafshëve, luanët, mund t’i gjeni shumë sosh në Afrikën e Jugut.

Për të pushuar një natë kushton 82 dollarë.

Rreth shtëpisë mund t’i shihni vazhdimisht duke ju ruajtur 77 luanë.

Suzanne Scott, 50 vjeç, pronare vilave, thotë se pozita është krejtësisht e sigurt dhe s’ka asnjë problem pushimi.