Makina të cilën do ta vozisin policët më 2020-ën

Makina të cilën do ta vozisin policët më 2020-ën

Këtë javë, marka e makinave Ford lancoi makinën e re të versionit të policisë, përkatësisht modelin 2020 Explorer.

 

E para dhe më kryesorja, makina e re e shërbimit policor është përmirësuar në ekonominë e karburantit dhe në kilometrazh, falë fuqisë më të madhe hibride.

Nën çati, makina ofron zgjedhje të tre motorëve: një motor 3.3 litra hibrid, një tjetër opsional 3.0 litra EcoBoost dhe 3.3 litra V6, të cilat çiftëzohen me një ndërrues shpejtësish prej 10 mundësish.

Gjithashtu, rrotat të cilat posedon ky model i Ford-it janë në gjendje të përballojnë borën dhe rërën.

Së bashku me të qenit më të shpejtë dhe më efikas, xhipat gjithashtu vijnë me një karakteristikë tjetër efektive.

Për shembull, ekziston një sistem i njohur për alarme të perimetrit të policisë që monitoron 270 shkallë përreth automjetit për të ndihmuar në njoftimin e oficerëve për çdo rrezik potencial.

Një veçori tjetër opsionale është Kamera e Kuqe On-Demand, që lejon zyrtarët policorë të shohin se çfarë po ndodh prapa makinës vetëm përmes shtypjes së një butoni.