Nëna harron fëmijën mbi veturë,vozitë pa e ditur se djali është jashtë

Nëna harron fëmijën mbi veturë,vozitë pa e ditur se djali është jashtë

Një fëmijë i veshur me pelena është filmuar mbi makinë, teksa e ëma e tij e voziste atë për 10 minuta.

Ngjarja nga ndodhur në Australi, para orës 6 të së premtes.

Momenti tronditës tregon fëmijën, ndërsa nëna vazhdon të vozis pa e ditur faktin se fëmijën nuk e kishte vendosur fare brenda në makinë.

Shoferët e tjera u përpoqën që ta paralajmërojnë atë duke ia bërë me drita dhe sirena, por ishte e kotë.

Fëmija dukej të ishte mirë dhe duke e shijuar këtë aventurës.


MË SHUME NGA Kuriozitete