​Grubi: Askush mos ta pengojë procesin euroatlantik të Maqedonisë

​Grubi: Askush mos ta pengojë procesin euroatlantik të Maqedonisë

Sekretari Organizativ i Bashkimit Demokratik për Integrim, Artan Grubi, ka takuar sot në Shkup shefin e zyrës së NATO-së në Shkup, Zoran Jankoviq, me të cilin diskutoi për situatën në Maqedoni me theks të veçantë mbi anëtarësimin e këtij vendi në NATO.

Me këtë rast, deputeti Grubi theksoi se Bashkimi Demokratik për Integrim përkrah në tërësi procesin e integrimit të Maqedonisë në NATO dhe në Bashkimin Evropian si kontribuues konkret në arritjen e Marrëveshjes së Prespës. 

“NATO dhe BE është prioriteti absolut i BDI-së, shqiptarëve dhe të gjithë qytetarëve në Maqedoni, prandaj dhe askush nuk duhet ta konteston këtë proces.