Alfa Romeo- vetura që ndryshon ngjyrën

Alfa Romeo- vetura që ndryshon ngjyrën

Kompania Romeo Ferraris ka avancuar SUV më të fuqishme të Alfa.

Përveç marrjes së energjisë elektrike të injektuar, Stelvio Quadrifoglio gjithashtu mori një ngjyrë të veçantë të jashtme që ndryshon në varësi të asaj se si drita zbehet në sipërfaqen e automjetit, transmeton KosovaPress.

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio tashmë është një model mbresëlënës me një motor V6 binjak turbo prej 510 kuaj-fuqi.

Shtëpia e Tjuner Romeo Ferraris ka vendosur ta bëjë atë edhe më të mirë, duke shtuar fuqinë në 556 kuaj fuqi dhe çift rrotullues maksimal në 660 Nm.

Kompania pretendon se modeli i modifikuar Stelvio Quadrifoglio arrin 290 km/h, krahasuar me një standard prej 283 km/h.

Stelvio mori gjithashtu një efekt të veçantë me ngjyra që ndryshon nuancat në varësi të këndit të thyerjes së dritës. Kështu, pjesa e jashtme ndryshon nga jeshile e errët, përmes bronzit, deri në purpur.

Romeo Ferraris ka pajisur elemente të caktuara të karrocerisë - të tilla si një grilë e radiatorit, një dorezë e dyerve dhe një pasqyrë e pasme - materiali i fibrave të karbonit dhe Alfa SUV është i pajisur me rrota aliazhi të reja prej 20 inç.

Përveç Quadrifoglio, Romeo Ferraris modifikoi edhe variantet e tjera të Alfa SUV.