Kështu mashtrohen klientët me logon e re të rreme të rrjetit 5G

Kështu mashtrohen klientët me logon e re të rreme të rrjetit 5G

Konsumatorët e AT & T mund të mendojnë se telefoni i tyre i mençur është i lidhur me një rrjet 5G për shkak se ata kanë një ikonë të rrjetit të duhur të shfaqur.

Nëse disa AT & T klientë në SHBA shohin ekranin e tyre të smartphone, se ata mund të mendojnë se janë të lidhur tashmë me një rrjet 5G. Sepse AT & T ka prezantuar një ikonë të re të rrjetit 5G, transmeton lajmi.net. Mirëpo rrjeti nuk është aq i shpejt sa cilësohet rrjeti 5G.

5G E qëndron për 5G Evolution dhe duhet të jetë më i shpejtë se një rrjet konvencional 4G. Megjithatë, 5G E nuk mund të bëjë më shumë se LTE dhe nuk ka të bëjë me një rrjet të vërtetë 5G.

Sipas The Verge, 5G E arrin vlerat mesatare ditore prej rreth 40Mbps.

Siç shkruan FierceWireless , T-Mobile SHBA dhe AT & T kishin referuar tashmë në telefonin HSPA + 4G disa vite më parë, shumë kohë përpara se një rrjet i vërtetë LTE të ishte nxjerrë në treg.


MË SHUME NGA Tech