E dashura e reperit të famshëm vesh fustan me 1 milionë kristale

E dashura e reperit të famshëm vesh fustan me 1 milionë kristale

E dashura e reperit të njohur Gucci Mane i ka surprizuar të gjithë për festën e ditëlindjes. Keyshia Ka’oir dhe Gucci Mane ia dolën që të ishin mbretëresha dhe mbreti i mbrëmjes.

Ata kishin zgjedhur veshje të veçanta dhe të mirëmenduara për të festuar të “Seafair Mega Yacht” në Miami. Keysha u shfaq me një fustan të kuq madhështor, të punuar me 1 milionë kristale “Swarovski”.

Ndërsa reperi Gucci Mane iu përshtat duke veshur kostumin e tij të personalizuar nga firma ‘Dolce&Gabbana’.