Kirurgët e Mitrovicës e ndërpresin grevë, vazhdojnë punën normalisht

Kirurgët e Mitrovicës e ndërpresin grevë, vazhdojnë punën normalisht

Kirurgët e Spitalit të Përgjithshëm në Mitrovicë, e kanë pezulluar grevën përkohësisht dhe kanë vendosur të vazhdojnë punën normalisht. Lajmin e ka konfirmuar Ud. drejtori i spitalit të Mitrovicës, dr. Enis Istrefi.

"Kirurgët përmes një shkrese më kanë njoftuar se kanë pezulluar grevën dhe do të vazhdojnë punën normalisht" theksoi drejtori Istrefi. Sipas tij, ky Spital po punon me kapacitet të plotë, përfshirë edhe degët kirurgjike.