Podujevë: Vajza dhe djali e rrahin nënën

Podujevë: Vajza dhe djali e rrahin nënën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në qytetin e Podujevës.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, një nënë ka treguar se është rrahur nga vajza dhe djali i saj.

Me vendim të prokurorit rasti shkon në procedurë të rregullt.