Porsche lanson modeli ri 911 Cabriolet

Porsche lanson modeli ri 911 Cabriolet

Pas Coupe, prodhuesi gjerman ka sjellë një gjeneratë të re të 911 me një çati të hapur.

Në fund të nëntorit, Porsche mbajti premierën e gjeneratës së re 911 Carrera në Los Anxhelos.

Një muaj e gjysmë më vonë ne jemi në gjendje të shohim se si duket  kabrioleti i firmës gjermane.

Porsche do të ofrojë 911 Cabriolet të ri në fillim të shitjeve vetëm në versionet Carrera S dhe Carrera 4S.