Protesta e "Maqedonia bllokon", blindohet nga polica

Protesta e "Maqedonia bllokon", blindohet nga polica

Protesta e “Maqedonia bllokon” para Kuvendit ka vijuar e qetë dhe nuk ka patur në asnjë rast shenja dhune.


Megjithatë siç shihet në foto e mësipërme, qindra policë janë vendosur para Kuvendit për të parandaluar cdo tentativë të paligjshme nga protestuesit.