Dëshmi që edhe aktorët dublues duhet të marrin çmime Oscar

Dëshmi që edhe aktorët dublues duhet të marrin çmime Oscar

Filmat modern po bëhen gjithnjë e më shumë spektakularë, dhe sa më shumë efekte speciale që ka, aq më të domosdoshëm po bëhen dubluesit e aktorëve.

Por megjithatë, përkundër kontributit të pabesueshëm që ata bëjnë me marifetet e tyre, vazhdojnë të mbeten ende nën hijen e aktorëve që zëvendësojnë.

Shpesh shikuesit as nuk e dinë që skenat më të pabesueshme nuk janë bërë nga aktorët e tyre të preferuar, por nga dubluesit e tyre, emrat e të cilëve as nuk ua dinë.

1. Emilia Clarke dhe Rosie Mac, Game of Thrones

2. Reese Witherspoon dhe Marny Eng, Don’t Mess with Texas

3. Colin Firth dhe Rick English, Kingsman: The Secret Service

 

4. Bruce Willis dhe Stuart F. Wilson, Red 2

5. Scarlett Johansson dhe Heidi Moneymaker, Marvel movies

 

6. Keanu Reeves me dubluesin e tij, John Wick

 

7. Will Smith me dubluesin e tij, Collateral Beauty

8. Arnold Schwarzenegger dhe Peter Kent, Predator

 

9. Anna Kendrick dhe Kelly Ann, Cake

 

10. Katherine Heigl, Chris McKenna, Oliver Keller dhe Cheyenne Ellis, State of Affairs

11. Robin Williams dhe Mike Mitchell, Night at the Museum: Secret of the Tomb

12. Gerard Butler dhe Airon Armstrong, Olympus Has Fallen

 

13. Taron Egerton dhe Luke Scott, Kingsman: The Golden Circle

 

14. Joaquin Phoenix dhe his stunt, Joker

15. John Travolta, Robert De Niro, Nick Loren dhe Rick Avery, Killing Season

 

16. Chris Pratt dheTony McFarr, Jurassic World: Fallen Kingdom

 

17. Ben Affleck dhe Richard Citron, Batman v Superman: Dawn of Justice

 

18. Jason Momoa, Amber Heard, Ryan Tarran dhe Johanna Bennett, Aquaman

 

19. Benedict Cumberbatch dhe William Willoughby, Sherlock

20. Jean-Claude Van Damme dhe Art Rooijakkers, Street Fighter

 

21. Cate Blanchett dhe Zoë Bell, Thor: Ragnarok