Ky është smartfoni me kamerën më të mirë deri më tani

Ky është smartfoni me kamerën më të mirë deri më tani

Smartfonët e kompanisë Google, të modelit Pixel, njihen për kualitetin e lartë të kamerës që posedojnë, derisa as Pixel 3 nuk bën ndonjë përjashtim.

Makina e kërkimit, tashmë në prodhim edhe të telefonave, ka shpërndarë një ton tiparesh të reja që përmirësojnë eksperiencën e kamerës.

Sekreti prapa kamerës së mrekullueshme të Pixel është opsioni HDR+.

HDR+ është ajo çfarë i ofron kamerës dinamizëm më të madh. Në vend të realizimit të një fotografie, Pixel mundëson disa sosh nga kënde të ndryshme dhe më pas kombinon në imazhin final.

Karakteristika më e diskutuara duhet të jetë opsioni “Night Sight”. Ky opsion nuk ishte në dispozicion pasi u lancua, megjithatë pas një përditësimi u bë i mundshëm për të gjithë përdoruesit.

Night Sight iu lejon juve të fotografoni në errësirë pa ndihmën e blicit.