Për një muaj, mbi 200 milionë klikime për ‘Say My Name’

Për një muaj, mbi 200 milionë klikime për ‘Say My Name’

Para një muaji në kanalin youtube u lansua videoklipi i këngës ‘Say My Name’ nga Bebe Rexha, David Guetta dhe J Balvin.

Kjo këngë ka arritur të bëhet një nga këngët dhe projektet më të pëlqyera.

Këtë e tregon edhe numri i klikimeve ku deri më tani ka grumbulluar më shumë se 200 milionë.

Ndryshe, Bebe Rexha në këtë videoklip vjen me paraqitje tejet të ‘nxehtë’.